Boka möte

Varje projekt kräver personlig vägledning, teknisk know-how och en känsla för design. Utnyttja kunskapen hos våra köksarkitekter, kunskap direkt från europas största kökstillverkare. Varje kök vi bygger är måttanpassat från A till Ö precis som du vill ha det. Kontakta närmaste Noblessa-butik, boka möte med en köksarkitekt. Vi lyssnar, följer och hjälper dig, steg för steg under hela processen mot ditt drömkök. Vi ser fram emot att vara med i ditt köksprojekt!

Skriv in dina kontaktuppgifter
Välj din butik
När vill du bli uppringd?
Dagar
Timmar

*Obligatoriska fält

20 + 0 =
Lös detta enkla matteproblem och skriv in resultatet. Exempel: för 1 + 3, ange 4.

 


I enlighet med lagen om dataskydd från 06/01/78 har du rätt att få tillgång till, motsätta dig och korrigera information som rör dig genom att skriva till FBD INTERNATIONAL S.A.S 5 – rue de La Haye – Le Dôme – Bât.5 – 3è étage – Roissy Pôle Aéroport CDG – B.P. 10 997 – 95 733 ROISSY CDG CEDEX. Genom att fylla i formuläret samtycker du till att bli kontaktad av någon av Noblessas köksarkitekter.

Den perfekta partnern för ett unikt kök 

Våra köksarkitekter går längre än att bara rita ett kök. Deras främsta uppgift är att förstå dig, din ambition och skapa en relation med dig för att på bästa sätt göra verklighet av ditt projekt så att det återspeglar dina önskemål, livsstil och personlighet. Till första mötet tar du med dig din inspiration eller också hittar du den på vår webbplats. Om du redan har de viktigaste måtten och bilder på köket, kan vi tillsammans titta på de möjligheter som finns.