Ditt projekt steg för steg

Att kunna skapa sitt drömkök, det som har allt man önskar och förväntar sig, det kallar vi lyx. Noblessas köksarkitekter lyssnar på och guidar dig i varje steg av processen. Att bygga kök blir på det viset ett härligt äventyr, där allt är under kontroll och enkelt för dig som kund. Ett rent nöje helt enkelt.

1
1

Inspiration och kontakt

Låt dig inspireras av våra olika stilar genom att gå in på vår webbplats eller bläddra i vår katalog. Besök sedan närmaste Noblessabutik. Vi börjar med att säkerställa rätt mått. Våra köksarkitekter eller tekniker finns där för att hjälpa er att måtta upp alla delar åt dig, på millimetern.

2

Personliga konsultation

När du besöker vår butik får du träffa din personliga köksarkitekt. Som alltid finns till hands, lyssnar och är med dig under hela projektet. Även efter monteringen.

2
3
3

Tillsammans bygger vi ditt drömkök

Tillsammans med din köksarkitekt väljer du din idealiska  kökskonfiguration , helt anpassat till din bostad och dina levnadsvanor. Berätta om dina förväntningar. Efter att ha lyssnat på alla dina önskemål, föreslår köksarkitekten den bästa lösningen.

4

Kök á la carte

Bänkskiva, handtag, vitvaror, belysning. Varje detalj är viktig. För att förverkliga ditt drömkök, finns köksarkitekten vid din sida för att hjälpa dig välja de bästa lösningarna för ditt personliga projekt.

4
5
5

3D ritning ingår, precis som på plats

Vi använder ett 3D designverktyg, som gör att vi kan bygga ditt kök med några klick. Tillsammans gör vi en modell av ditt kök så att det blir lättare att se slutresultatet. Vi återger ditt kök grafiskt så att du kan se det på plats, bättre än i verkligheten, innan vi startar projektet.

6

Leverans och montering till ditt förfogande

Till slut kommer ögonblicket då allt ska förverkligas: vår installationsexpert monterar ditt kök med all sitt know-how. Han vägleder dig under monteringen med med all service du behöver. Du behöver bara ge dig till tåls för att se ditt färdigmonterade drömkök bli verklighet och se hur det stämmer med det du såg framför dig in i minsta detalj.

6

Har du funnit lyckan?

Blir du inspirerad av våra kök? Blir du berörd av noblessas värld? Vänta inte längre! Ta kontakt med din närmaste expert så att ni tillsamans kan skapa ditt drömkök.