Köksinspiration

Sortimentet är under ständig uppdatering och ”köksinspiration” kan skiljas sig från verkligt sortiment.

Filtrera:

Kundreferens

Brandt Line-N sidengrå med 330 betong

Kundreferens

Laser Line-N Sidengrå 330 bänkskiva

Kundreferens

Det blev verkligen kanon! Vi är supernöjda med vårt kök. Stort tack för er hjälp hela vägen från start till mål!

Göteborg

Kundreferens

Vi hittade precis vad vi sökte hos Noblessa kök i Malmö.

Charlotta Malmborg på Noblessa förvandlade våra idéer och frågor till ett resultat som vi är mycket nöjda med. En perfekt blandning av kunnande och förmågan att ”tala samma språk” som vi gav oss den trygghet och glädje som alla hoppas på vid ett så stort inköp. En eloge till OSPE-bygg som såg till att allt kom på plats.

Stockholm

Kundreferens

Vi är verkligen nöjda med vårt nya, fina kök. Andra gången vi väljer Noblessa.

Stockholm

Kundreferens

Vi är jättenöjda, tack så jätte mycket Sandy Shabu!

Stockholm

Kundreferens

Vi kan varmt rekommendera både Sandy och Noblessa.

Sandy var mycket trevlig och hjälpsam när vi köpte vårt köp av Noblessa. Bemötandet var väldigt positivt och upplägget mycket flexibelt och anpassningsbart. Vi kunde anpassa upplägget helt efter vårt utrymme och fick snabb feedback och en visuell överblick då vi tillsammans med Sandy kunde se köket skissas fram på plats. Det var heller inga problem att göra små förändringar in i det sista och att anpassa beställning efter bokning av hantverkare osv. Stort tack för hjälpen!

Stockholm

Upptäck en köksvärld fylld med möjligheter.

Bläddra runt bland bilder på våra kök för att hämta köksinspiration och spara dina favoriter. Hos oss är det lätt att hitta ditt eget favoritkök – vår kollektion omfattar allt från högglansigt moderna köksrum i vitt, grått och svart till klassiska romantiska köksmiljöer i ek- och björklaminat. Kom sedan in till oss i butiken så ritar vi upp ditt kök i 3D, helt efter dina förutsättningar och behov.

Noblessa bjuder dig på innovativ ingenjörskunskap i kombination med nyskapande design för att skapa kök med det lilla extra. Med form och funktion i perfekt harmoni.

Sortimentet är under ständig uppdatering och ”köksinspiration” kan skiljas sig från verkligt sortiment.