Vägen till drömköket

Boka ett kostnadsfritt möte med oss så ritar vi upp ditt drömkök i 3D. Helt skräddarsytt efter dina önskemål och behov.

VI GÖR DET ROLIGT ATT KÖPA KÖK

Du vill ha ett unikt kök efter dina speciella mått och önskningar. Du vill få professionella råd och hjälp med att rita upp köket så att allting stämmer. Du vill bli överraskad – både av möjligheterna, finesserna och priset. Du vill att hela leveransen kommer samtidigt och i tid. Du vill att stommarna är färdigmonterade och förberedda så att den resterande monteringen kan ske så smart och enkelt som möjligt. Då är det kul att köpa kök.

Välkommen till oss på Noblessa!

Boka ett kostnadsfritt personligt möte med en av våra kökskonsultenter så ska vi se till att vägen till ditt drömkök blir en riktigt trevlig upplevelse.

TITTA PÅ VÅR CHECKLISTA! >> (PDF)

FÖRBEREDELSE & RITNING

Mät upp ditt nuvarande kök eller planerade utrymme så noggrant som möjligt. Märk ut dörrar, fönster, el, eventuell gas, vatten, avlopp, ventilation och element.

Fundera över din budget så blir urvalsprocessen enklare. Oavsett storleken på din budget kan vi hitta en kökslösning av högsta kvalitet. Vi kan också erbjuda en bra finansieringslösning. Titta gärna lite på våra olika kök och luckor och anteckna dina favoriter.

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra kökskonsultenter. Då kommer vi gå igenom alla dina önskemål och rita upp köket åt dig. Det handlar inte bara om färg och form utan också om utrymme och hur du vill kunna använda ditt kök. Här har vi stor erfarenhet och ett extra brett sortiment till hjälp. När du är nöjd med utformningen av köket gör vi en sammanställning som blir vårt offertunderlag, som även kan inkludera alla vitvarorna.  

TITTA PÅ VÅR CHECKLISTA! >> (PDF)

3D-RITNING OCH OFFERT

Efter ditt första möte med kökskonsultenten får du ett beslutsunderlag i form av en tydlig ritning i 3D på köket. I de flesta fall träffas vi en eller ett par gånger till innan alla detaljer är på plats.

Är du intresserad av en finansieringslösning så tar vi fram ett attraktivt förslag tillsammans med Nordea.

Vill du ha hjälp att montera ditt kök ordnar vi även det. Våra duktiga montörer är specialutbildade på Noblessakök och jobbar snabbt och smidigt. Naturligtvis kan du dra nytta av ROT-avdraget.

När alla frågor är besvarade går vi tillsammans igenom resultatet och tar fram en offert som ger en klar bild av kostnaden för ditt nya drömkök, med eller utan vitvaror.

Beställ katalog

Beställ eller bläddra direkt i vår katalog

Till katalogsidan

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med oss så hjälper vi dig!

Boka möte

ORDERN DUBBELKOLLAS

När du slutligt godkänner offerten omvandlas den till en beställningsorder som placeras i vårt tillverkningssystem. Innan köket börjar tillverkas kontrolleras din order mot din köksritning av tre oberoende instanser. Vi erbjuder också ett kostnadsfritt hembesök med kontrollmätning av ditt köksutrymme. Därmed blir alla funktioner och mått dubbelkollade så att ditt kök ser ut och fungerar precis som du tänkt när det är monterat och klart.

Tack vare våra två egna fabriker i Tyskland har vi en av branschens kortaste ledtider från order till leverans. Dock lämnas ingenting åt slumpen och ditt Noblessa kök tillverkas alltid enligt högsta kvalitetskrav.

TRYGG LEVERANS, INBÄRNING OCH MONTERING

Efter beställning tar det ca 6 veckor tills köket levereras. Hemkörning och inbärning ingår som standard. Alla luckor stommar levereras monterade och luckorna har eventuellt förborrade hål efter de kökshandtag du valt. Detta ger överlägsen finish och bästa precision vid monteringen av ditt nya kök. När du har beställt montering sker leveransen av köket 1-5 dagar i förväg. Omedelbart efter monteringen besiktigar vi ditt nya kök för att kontrollera att alla delar uppfyller våra högt ställda krav.

HJÄLP MED FINANSIERINGEN?

När du handlar hos oss har du möjlighet att skaffa ditt drömkök och dela upp betalningen räntefritt och betala i din egen takt. Välj delbetalningsalternativ från 3 till 12 månader och betala utifrån vad som passar dig bäst: räntefritt, till en lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt. Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank.