FRI MONTERING

Personligare, tryggare & smartare kök!

JUST NU BJUDER VI DIG PÅ MONTERINGEN

Vår filosofi är att det ska vara tryggt att köpa kök. Därför finns vi där för dig hela vägen från våra kostnadsfria ritningsmöten till det att sista skåpsluckan är monterad.
Vi hjälper dig att skräddarsy ett personligare kök och ett smartare kök, med kvalitet utöver det vanliga! Just nu bjuder vi dig även på monteringskostnaden när du köper ditt drömkök hos oss!

 

**Fri montering = monteringskostnad minus rotavdrag och bidrag från Noblessa. Detta innebär: Monteringskostnad: Det pris som säljare samt Kund kommit överens om för montering av Kundens nya Noblessakök. Arbete utanför montering av kökssnickerier är ej inkluderat i kampanjen. Minus ROT-avdrag: Kundens avdrag i form av ROT-avdrag. Utgör 30% av monteringskostnaden ink moms. Bidrag från Noblessa: Avdrag för resterande belopp, alltså 70% av monteringskostnaden ink moms (monteringskostnad efter ROT-avdrag) görs på kökssnickerier. Kampanjen gäller vid köp av ett komplett kök för minst 75 000:- inkl. moms. Baseras på listpris och gäller ej externa leverantörer. Kampanjen kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden från Noblessa. Med reservation för eventuella fel och ändringar. Erbjudandet gäller beställning tom 30/11 2018.

MER KÖK FÖR PENGARNA
Standard hos oss – tillval hos andra

PERSONLIG SERVICE

Alltid personlig professionell hjälp hela vägen. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för just ditt unika drömkök.

MJUK STÄNGNING

Mjuk stängning och full dämpning i alla våra köksskåp och kökslådor.

FÄRGANPASSAD STOMME & SOCKEL UTAN TILLÄGG

Välj mellan många olika färger utan extra kostnad.

FLEST MÖJLIGA KÖKSVAL

Med över 2000 olika köksdelar i vårt sortiment är kombinationerna i det närmaste oändliga.

KOSTNADSFRI KONTROLLMÄTNING

Vi säkerställer alla mått genom ett kostnadsfritt hembesök innan vi börjar tillverka ditt kök.

FÄRDIGMONTERADE STOMMAR

Vi har sparat din tid genom att förbereda monteringen så att den ska gå snabbt och enkelt. För att ge slutfinishen den bästa kvaliteten har vi förborrat luckorna efter de handtag du valt.

MONTERING & BESIKTNING

Vi erbjuder montering till konkurrenskraftiga priser som alltid avslutas med en kontrollbesiktning. Allt för att säkerställa att allt är som det ska och att du är nöjd!

KOMPLETT KÖK I TID

Alla kökets delar skannas vid lastningen för att säkerställa att allt är komplett. Våra egna miljöklassade lastbilar kör det med omsorg hela vägen hem till dig på utlovad tid.

VI BÄR IN KÖKET TILL DIG

Våra chaufförer ser till att ditt kök kommer fram tryggt och levererar det i bästa skick innanför din dörr.

Beställ katalog

Beställ eller bläddra direkt i vår katalog

Till katalogsidan

Boka ett möte

Boka ett kostnadsfritt möte med oss så hjälper vi dig!

Boka möte