Din affär
Melanders Entreprenad

Parkgatan 11
(ingång via AB Edlunds Järnhandel)
696 33 Askersund

Våra öppettider

Mån-Tor.
06:30-18:00
Fredag
06:30-17:00
Lördag
09:00-13:00
Thumbnail

Direktören har ordet

Noblessas köksarkitekter ser fram mot att hälsa dig välkommen. De lyssnar på dina önskemål och hjälper dig skapa ett lisvrum med en djärv och hållbar design, anpassat för just din livsstil. Deras råd utgår ifrån vårt breda sortiment av kvalitetslösningar, vi vägleder dig att välja rätt i stort och smått för att förverkliga ditt projekt. 
Vårt mål är att ge dig personlig service med hjälp av våra showrooms, vår duktiga personal som i en unik upplevelse mynnar ut i inget mindre än ditt drömkök. Vi ser fram mot att träffa dig!

Skicka ett meddelande till din butik

*Obligatoriska fält

6 + 10 =
Lös detta enkla matteproblem och skriv in resultatet. Exempel: för 1 + 3, ange 4.

 


I enlighet med lagen om dataskydd från 06/01/78 har du rätt att få tillgång till, motsätta dig och korrigera information som rör dig genom att skriva till FBD INTERNATIONAL S.A.S 5 – rue de La Haye – Le Dôme – Bât.5 – 3è étage – Roissy Pôle Aéroport CDG – B.P. 10 997 – 95 733 ROISSY CDG CEDEX. Genom att fylla i formuläret samtycker du till att bli kontaktad av någon av Noblessas köksarkitekter.

Förbered ditt projekt

Före ditt första besök i någon av våra noblessa-butiker, kan du börja ditt köksprojekt i godan ro från vår webbplats. Hämta inspiration, ta del av våra tips och stig in i vår värld.

Har du redan bokat tid med någon av våra experter?
Tveka inte att kontakta oss så att vi kan guida dig steg för steg för de åtgärder som behövs för ett optimalt resultat för ditt kök. 

Om du vill, kan du ta med några foton så att vi får en bättre bild av hur det ser ut för att kunna hjälpa dig optimalt.