Ett tyskt kvalitetskök med höga krav

Noblessa utveklar kvalitetskök av hög standard sedan 1996. Alla våra premiumkök tillverkas i våra egna  fabriker i Tyskland och kontrolleras av erfarna hantverkare. Rigorösa materialval, raffinerad design, efterbehandling och högkvalitativ utrustning. noblessa-köken återspeglar perfektion i varje liten detalj. noblessa är mer än bara ett varumärke, det en hel livsstil och fokuserar på att skapa levande utrymmen med elegans och perfekt harmoni och hämtar inspiration från dig och dina önskemål.

Höga krav

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller kvalitet. Här är det perfektion som gäller i allt från materialvalet till tillverkningen. noblessa-köken genomgår många tester både internt och av oberoende laboratorier. Flera olika kvalitetsmärkningar och världsomspännande certifikat intygar vårt oöverträffade engagemang för kompromisslös kvalitet i överensstämmelse med våra hållbarhetsvärden för ekonomisk framgång, miljötänkande och social rättvisa.

Egen tillverkning in i minsta detalj

noblessa handlar framförallt om tysk expertis. Tillverkning utan motstycke som uppfyller branschens strängaste krav. Från fronter, till lådor, via handtag, allt utförs noga, med kvalitetsmaterial och varumärkesexperter med sin egen know-how. I varje steg kontrolleras komponenterna kontinuerligt så att bara perfekta produkter får passera. Ett tillverkningskrav som gör noblessa-kök till premiumprodukter till interiörer utöver det vanliga.

Märken och certifikat som bevis på kvalitet och investering

"Kvalitet", "miljö" och "energi" är viktiga hörnstenar i vår företagspolicy. Många kvalitetsmärken, som är erkända på nationell och internationell nivå, visar att vi uppfyller kraven.

noblessas vackraste skapelser

noblessa-köket återfinns i lyxiga lägenheter från Dubai till Shanghai, via Beirut, London, Istanbul eller Oxford. Lyxiga interiörer där höga krav råder. Design, ergonomi, utrustning, kvalitet ... Allt måste vara perfekt. Dessa kök är designade med stor hantverksskicklighet och med väl utvalda material och passar naturligt in i exceptionella miljöer. noblessa-köket exporteras till jordens fyra hörn för att tillfredsställa en kundkrets som söker perfektion.

Inspireras av noblessas kök

Moderna, harmoniska, eleganta och tidlösa. noblessa kök utmärker sig genom kvalitet som ligger i vårt DNA. Vi har ditt drömkök och kan uppfylla alla dina krav. Inspireras och frestas av våra designerkök!

Starta ditt köksprojekt

Att gå hela vägen och skapa sitt drömkök är en riktig lyx. Köket som har allt man önskat sig, utan kompromisser. Våra duktiga köksarkitekter lyssnar på dig och följer varje steg i processen och gör processen till ett lustfyllt äventyr där allt är enkelt, tryggt och belöningen är ett fantastisakt kök. 

Köksutrustning

Vitvaror är en omistlig del av utrustningen i ditt kök. För att matcha våra kök har vi tagit fram ett noggrant utvalt sortiment med det bästa marknadens ledande tillverkare kan erbjuda. Funktion, form och teknik möts i harmoni. Våra köksarkitekter guidar dig och hjälper dig välja rätt utrustning för dina behov och köksprojekt.