Levereras komplett och monteras smidigt

Alltid komplett leverans med 100 % precision i de olika delarna. Färdigmonterade stommar, smidig montering. Leverans på ca sex veckor.

FUNKTIONSGARANTI

Nobilia som tillverkar Noblessa kök driver kvalitetsutvecklingen framåt på många områden. Som bevis på detta har vi fått tyska möbelmarknadens högsta kvalitetsutmärkelse – Golden M.

Därför kan vi lämna 5 års funktionsgaranti på alla skåpluckor, lådfronter, gångjärn, lådor och lådskenor. Vår garanti omfattar produkt- och konstruktionsfel under normal användning och under förutsättning att skötselinstruktionerna har följts.

LEVERANSGARANTI

När vi tagit emot din order meddelar vi vilken vecka ditt kök levereras. 5-10 dagar innan leverans aviserar vi vilken dag och klockslag det kommer. Alla våra kök levereras med våra egna lastbilar direkt från våra egna fabriker i tyska Verl. Varorna kontrolleras minutiöst och hanteras varsamt under hela transporten.

 

 

VITVARUGARANTI

Våra vitvarupartners erbjuder en rikstäckande service. Alla vitvaror i vårt sortiment har garantier från tillverkaren. Garantin omfattar inte handhavandefel, slitage eller om produkterna använts till annat än för hemmabruk. Som garantibevis gäller fakturan. Reklamationsrätt gäller i 3 år enligt konsumentköplagen. Reklamationsrätten följer den ursprungliga köparen och inte produkten. En reklamation ska vid upptäckt göras så snart som möjligt, skälig tid anges till 2 månader.

MILJÖANSVAR

Nobilia som tillverkar Noblessa kök var en av de första kökstillverkarna som certifierades enligt PEFC, en världsorganisation som jobbar för ett långsiktigt hållbart skogsbruk. För varje träd som används i tillverkningen planteras ett nytt.

Genom Zentec, en stor miljöorganisation som över hela EU jobbar för hållbar återvinning, är vi certifierade för vårt unika kretsloppssystem i produktionen. Vidare är vi självklart miljöcertifierade enligt ISO-standard och jobbar kontinuerligt nära våra leverantörer och samarbetspartners i syfte att minimera vår påverkan på miljön.

 

 


MONTERA DITT NOBLESSA KÖK 

MANUAL HITTAR DU HÄR >> (PDF)

Intro

Att tänka på

Uppackning

Förbereda golvskåp

Golvskåp

Fallskydd

Lucka för diskmaskin

Diskbänk

Bänkskiva

Väggskåp

Keramikhäll

Socklar

Krönlist

Ljuslist

VÄGGHYLLA

LUCKA KYLSKÅP

Ventilation för kyl och frys

Fläkt

BALDAKIN


BRUKSANVISNINGAR & SKÖTSELRÅD

Vid varje köksleverans följer bruksanvisningar till ingående delar med. Om du mot förmodan saknar någon så vänd dig till vår service & support för hjälp. Du kan också ladda ner skötselinstruktioner nedan som hjälper dig att ta hand om ditt nya kök. Instruktionerna är på tre språk – Svenska, Engelska och Spanska. (För att kunna läsa dessa dokument krävs Acrobat Reader.)

 

SKÖTSEL- OCH UNDERHÅLLSINSTRUKTIONER

För högglänsande fronter >> (PDF)

För högglanslackerade fronter >> (PDF)

För laminatfronter >> (PDF)

För fronter med sidenmatta ytor >> (PDF)

För ultra-högglansande fronter >> (PDF)

SERVICE & SUPPORT

NOBLESSAS HUVUDKONTOR:
Telefon 010-456 75 00

TELEFONTIDER:
Måndag – torsdag 08.30 – 15.30
Lunchstängt 11.30 – 13.30
fredag 10.00 – 11.30

Dag före röd dag samt dag före midsommarafton,
julafton och nyårsafton 10.00 – 11.30

E-POST: service@noblessa.se