Ursprung

I över 70 år har vi utvecklat och förfinat varje detalj för att höja kvaliteten och glädjen i våra kök.

FAMILJEFÖRETAGET SOM TAGIT ANSVAR FÖR KÖKSUPPLEVELSER I ÖVER 70 LÄNDER

Noblessa är en del av Nobilia, en av världens största kökstillverkare med verksamhet i mer än 70 länder. Nobilia är ett familjeföretag som grundades 1945 av bröderna Willy och Johann Stickling. Nobilia ägs och drivs fortfarande av familjen Stickling och omsätter idag mer än 8 miljarder kr årligen.

Nobilia tillverkar sina kök uteslutande i de två egna fabrikerna i öst-westfaliska Verl i Tyskland, där också huvudkontoret ligger. Med sammanlagt 215 000 kvm tillhör fabrikerna de mest moderna och effektiva anläggningarna som europeisk kökstillverkning kan erbjuda. Varje dag levereras 2 870 kompletta kök härifrån. Likaväl är varje kök unikt.

 

Fabrikerna är ett föredöme för precision och effektivitet och hela produktionskedjan är automatiserad för högsta möjliga kvalitet. Företaget har gjort ett medvetet val att behålla tillverkningen i Tyskland. Vi prioriterar den garanterade kvaliteten och leveranssäkerheten framför kortsiktiga vinster.

Detta understryker vilken trygghet ett kök från Noblessa innebär. Noblessa kommer inte att försvinna och lämna dig med en produkt som ingen tar ansvar för. Nobilia ligger i utvecklingens absoluta framkant vad gäller tillverkning, logistik, design och funktion vilket genomsyrar varje kök från Noblessa.