Vi bjuder på 30 000 kr till din köksdröm

Vi tog steget! Noblessa storsatsade och förvandlade köksbutiken i Bromma till en inspirerande flaggskeppsbutik utöver det vanliga. Inte nog med att vi inviger den med pompa och ståt i dagarna tre. Vi fortsätter firandet genom att bjuda alla våra kunder på 30 000 kr när de beställer ett nytt noblessakök. Vi drar av på totalkostnaden - eller du kryddar köksköpet med något du längtat efter. OBS! Erbjudandet gäller i Brommabutiken, kontakta din närmsta noblessaleverantör för att ta del utav deras lanseringserbjudande

*Erbjudandet gäller vid köp av ett komplett kök för minst 75 000:- inkl. moms. Baseras på listpris och gäller ej externa leverantörer. Kampanjen kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden från noblessa. Med reservation för eventuella fel och ändringar. Erbjudandet gäller beställning tom 31/7 2019.

FÖRVERKLIGA DIN KÖKSDRÖM!

Vill du ta steget och förverkliga din köksdröm? Självklart ska du ta del av vårt exklusiva kökserbjudande som ger dig 30 000 kr mer kök. Besök vår nya butik på Ranhammarsvägen 28 i Stockholm och boka tid för en personlig konsultation.