Låt dig inspireras av noblessas kök

Ett tyskt kvalitetskök med höga krav

Ett tyskt kvalitetskök med höga krav

Noblessa utveklar kvalitetskök av hög standard sedan 1996. Alla våra premiumkök tillverkas i våra egna  fabriker i Tyskland och kontrolleras av erfarna hantverkare. Rigorösa materialval, raffinerad design, efterbehandling och högkvalitativ utrustning. noblessa-köken återspeglar perfektion i varje liten detalj. noblessa är mer än bara ett varumärke, det en hel livsstil och fokuserar på att skapa levande utrymmen med elegans och perfekt harmoni och hämtar inspiration från dig och dina önskemål.

Egen tillverkning in i minsta detalj

Noblessa handlar framförallt om tysk expertis. Tillverkning utan motstycke som uppfyller branschens strängaste krav. Från fronter, till lådor, via handtag, allt utförs noga, med kvalitetsmaterial och varumärkesexperter med sin egen know-how. I varje steg kontrolleras komponenterna kontinuerligt så att bara perfekta produkter får passera. Ett tillverkningskrav som gör noblessa-kök till premiumprodukter till interiörer utöver det vanliga.

Höga krav

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller kvalitet. Här är det perfektion som gäller i allt från materialvalet till tillverkningen. noblessa-köken genomgår många tester både internt och av oberoende laboratorier. Flera olika kvalitetsmärkningar och världsomspännande certifikat intygar vårt oöverträffade engagemang för kompromisslös kvalitet i överensstämmelse med våra hållbarhetsvärden för ekonomisk framgång, miljötänkande och social rättvisa.