Nytt badrum?

Med ett badrum från Noblessa kan du skapa ditt drömbadrum. Vi på Noblessa kan mer än bara kök. Vi har även de allra bästa förutsättningarna att skapa ditt personliga drömbadrum. Precis som ett kök ställer ett badrum höga krav på allt från kvalitet och förvaring till att det ska vara designmässigt tilltalande. Grundstenar som vi på Noblessa haft som expertisområden sedan fröet till verksamheten såddes för nästan 75 år sedan.

Vår badrumsinredning

Förutom ett högkvalitativt sortiment för badrum är helt klart en av Noblessas stora styrkor det enormt breda sortimentet. I vår produktlinje för badrum finns det lika många luckor att välja på som på kökssidan. Det betyder över ett 50-tal, och dessutom i olika kulörer. Det finns även ungefär lika många olika val av bänkskivor och handtag. Med andra ord: Hos oss på Noblessa finns de allra bästa förutsättningarna för dig som drömmer om ett nytt, personligt drömbadrum.

Oavsett dina behov skapar vi tillsammans den plats i hemmet som är till för allt från tandborstning till lugn nedvarvning. Är du dessutom ute efter smarta tekniska finesser? Vi har lösningarna! Letar du badrumsinredning med extra skydd mot påfrestningar som fukt? Det finns här på Noblessa!

Skapa ditt drömbadrum - Så gör du

1. Sätt stilen. Fundera kring vilket intryck ditt badrum ska ge och låt det gärna gå i linje med resten av hemmets inredningsstil. Modernt, lantligt eller kanske industriellt?

2. Vad behöver du? Utgå från dina behov när du väljer antal lådor och andra förvaringslösningar. Kanske vill du att vissa saker ska placeras mer låttåtkomliga än andra, till exempel på en öppen hylla?

3. Detaljer som lyfter. Tänk nog igenom val av handtag och beslag, de små detaljerna är viktiga för helhetsintrycket.

Boka möte!

 

 

 

 

Läs mer här