Emerald Riverside, Shanghai

Ett arkitektoniskt mästerverk i Shanghai

Emerald Riverside är ett arkitektoniskt mästerverk som ligger på västra stranden av Huangpu. Byggnaden som har ritats av arkitekterna Robert A.M. Stern, César Pelli och Yanxunqi reser sig mitt i ett komplex av glastorn som ligger omgivna av grönska. En lyxig miljö, för att inte tala om de avancerade och noga uttänkta interiörerna. Rymliga lägenheter som badar i ljus, med en varm och modern inredning som tillverkats av material av högsta kvalitet. 

Kök av hög standard

Byggnadskomplexet Emerald Riverside i Shanghai rymmer inte mindre än 500 kök. Klee-modellen i lackerad och matt sand samt Schwitters-modellen i högblank metallisk champagne passar perfekt in i dessa hem. Deras färger, inspirerade av naturen, ger en ren och lugn touch. Vackra material i rampljuset. Bänkskivan i granit inramar helhetskänslan. En scen som förstärks av ljusspelet som sätter hela rummet i relief. 

Har du funnit lyckan?

Blir du inspirerad av våra kök? Blir du berörd av noblessas värld? Vänta inte längre! Ta kontakt med din närmaste expert så att ni tillsamans kan skapa ditt drömkök.