Ett tyskt kvalitetskök med höga krav

Noblessa utveklar kvalitetskök av hög standard sedan 1996. Alla våra premiumkök tillverkas i våra egna fabriker i Tyskland och kontrolleras av erfarna hantverkare. Rigorösa materialval, raffinerad design, efterbehandling och högkvalitativ utrustning. Noblessa-köken återspeglar perfektion i varje liten detalj. Noblessa är mer än bara ett varumärke, det en hel livsstil och fokuserar på att skapa levande utrymmen med elegans och perfekt harmoni och hämtar inspiration från dig och dina önskemål.

Mycket mer än bara ett kök

Noblessa är inte bara ett varumärke, Noblessa hjälper dig med dina inredningsbehov – även långt utanför kökets gränser, med många lösningar för just dig. Vi pratar inte bara kök, vi lyssnar också. Hos oss står kunden i centrum för projektet. Vi förstår dina behov och krav och vi följer med dig från första skissen av ditt kök, till den sista detaljen. Inspiration, miljö, genomförande, behov, vanor, stil, design, ergonomi, utrustning ... För att lyckas uppfylla alla dina förväntningar räknas varje del. Vi vill erbjuda dig det allra bästa och gör det på en mängd olika sätt. Det är de små detaljerna som gör skillnaden och det ingår i utformandet av det perfekta köket. För oss är perfektion ett globalt tillvägagångssätt.

Kök med stor karaktär

Ett Noblessa-kök är mycket mer än ett rum utformat enligt funktionella krav. Vi lagar naturligtvis mat där men det är också ett rum där man vistas, träffas, samtalar, har roligt och t.o.m arbetar ibland. Köket är husets kärna och en plats där man måsta känna sig bekväm. Utforma ditt Noblessa-kök enligt din egen livsstil, vardag och idéer. Det är ditt kök, det måsta passa dg och vara unikt.

 

Titta i vår katalog

Noblessa-identiteten

Vi är krävande både vad gäller kvalitet och estetik. Vi skapar kök med unik design, material av hög kvalitet och mängder av funktioner. Vi erbjuder mycket mer än bara en tidlös stil, vi erbjuder kvalitetskök. Noblessas anställda står till din tjänst med sin erfarenhet, passion och strävan att erbjuda dig bästa service för ditt projekt varje dag.

Det bästa som Tyskland kan erbjuda

Noblessa kök kombinerar det bästa Tyskland har att erbjuda: raffinerad design, noga utvalda material och högkvalitativ utrustning. Varje del har noggrant valts ut, tillverkats och satts samman för att skapa det allra bästa. Du köper så mycket mer än ett kök, du köper excellens

Kvaliteten återfinns i de minsta detaljerna

Våra högkvalitativa kök är utvecklade, konstruerade och tillverkade av människor som bryr sig om ett bra utfört arbete, där kvaliteten kommer i första hand. Noblessa-köken tillverkas i östra Westfalen, kökets vagga, i Tysklands modernaste produktionsanläggningar, och utsätts för rigorösa och specifika tester. Sammanfattningsvis kan Noblessa erbjuda dig det bästa för ditt hem.

När kunskap möter innovation

Noblessa är en del av Nobilia, europas första kökstillverkare som startades för över 70 år sedan, och drar nytta av all deras erfarenhet och innovationsförmåga. Vårt yrke: tillverka förstklassiga kök. Vi har alltid blicken inställd mot framtiden. Varje Noblessa-kök andas tysk kökstillverkningskonst. När de väl kommer ut från fabriken är de verkliga konstverk som harmoniserar med din inredning.

Noblessa: en exklusiv upplevelse

Noblessa andas lyx i varje detalj. Varje gång du öppnar en köksdörr, stänger en låda eller känner på våra raffinerade ytor är materialens höga kvalitet och finish uppenbar. Köket du skapar är lika exklusivt och unikt som du själv. Det är ett personligt nöje att skapa, leva i och laga mat i ett kök från Noblessa, made in Germany.

Boka möte