Exklusiva kreationer

Våra kök har en elegant och ren design. För att kunna anpassa dem efter dina önskemål har vi skapat ett tillbehörssortiment som utarbetats exklusivt för våra produkter. 

Skapade av oss..

Skapade av oss..

Sidopanelerna av glas till lådor är en exklusivitet för Noblessa, skapelser för hemmet som bär varumärkets DNA: hög kvalitet, precision, avant-garde. För en mer industriell effekt, väljer du alternativet med metallpaneler eller för att skapa djup med skenor.

...som gör skillnad

Moderna eller retro, av rostfritt stål eller trä, smala eller tjocka, böjda eller raka. I vårt breda handtagssortiment är det även lätt att hitta originaltillbehör som ger den där touchen som framhäver köket ännu mera!

...som gör skillnad

Väggenheter för dig

Väggenheter för dig

Väggenheterna i ett kök fångar blicken genom sina dynamiska former och avtryck liksom varianter i glas och lack och attraktiva och intressanta hyllor, samtidigt som de erbjuder anpassade layoutalternativ i ögonhöjd. Dessutom utgör de en praktisk förvaringsplats i lämplig höjd så att disken syns direkt eller genom glaset.

Hyllsystemet Highline

Hyllsystemet Highline med modulhyllor erbjuder exklusiva möjligheter att planera en individuell inredning av miljön. Stödsystemet som består av runda stålrör, 16 mm tjocka ger delarna en modern touch av industristil. Det svarta stödsystemet kan kombineras med hyllskenor som är 25 mm tjocka och finns i totalt 54 olika utföranden.

Hyllsystemet Highline

Glas, handtag och beklädnader för serveringsbord

Glas, handtag och beklädnader för serveringsbord

Noblessas kök har det det där lilla extra. Skjutdörrarna är som standard utrustade med sidor av glas och halkskyddade underlägg på hela ytan. Det faktum att alla kök utrustas med skyddsplåtar mot fukt under diskbänken ger extra komfort och säkerhet. Bilden av ett märke med hög kvalitet med olika komponenter kompletterar bilden av ett exklusivt kök med karaktär.