Höga krav

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller kvalitet. Inget mindre än perfektion gäller i allt från design, materialval och tillverkning. Kök från noblessa genomgår många tester både internt och av oberoende laboratorier. Många världskända kvalitetsmärkningar och certifikat vittnar om vårt kvalitetsfokus. 

Premiumkvalitet på testbänken

För att garantera felfri kvalitet, genomgår våra kök omfattande tester i vårt interna laboratorium.
 Alla komponenter testas och måste klara extrema förhållanden.
 Endast material och delar som framgångsrikt har passerat alla tester kommer att ingå i den nya kollektionen. 

Klimatprov och motstånd mot vatten och ånga

noblessa köken exporteras över hela världen. Därför måste de kunna anpassa sig till alla klimatförhållanden. De senare simuleras i klimatskåp och de testade delarna utsätts på så sätt för en artificiell åldringsprocess. Samma sak gäller för vattenbeständigheten. Köket är ofta ett fuktigt utrymme. Därför testar vi våra delar enligt olika förfaranden, såsom ånginsprutningstester och varmvattensprov. Målet är att säkerställa ett högt mostånd, även under extrema förhållanden.

Ytprovning

Ett kök utsätts dagligen för många påfrestningar: matspill, värme, skarpa föremål eller till och med rengöringsprodukter. Därför provar vi alla ytor i olika tester för såväl kemisk som mekanisk hållbarhet. Till exempel exponerar vi alla ytor för olika aggressiva och färgade ämnen, såsom rengöringsmedel, ättiksyra eller kaffe. Vi simulerar också slitage på våra handtag ca 10 000 gånger och är ännu mer krävande med våra lådorsom genomgår 80 000 test (20 000 mer än vad som är standard).

En kontrollerad och perfekt installation

Våra kök är utformade som levande utrymmen där du spenderar gemytliga stunder. För att bevara dem så länge som möjligt måste varje del vara perfekt installerad. Det är därför vi erbjuder en installationsservice av professionella köksinstallerare som följer med dig till den sista etappen i ditt projekt. 

En garanterad leverans från A till Z

På noblessa gör vi det till en hederssak att du ska få din leverans så snart som möjligt. Vi garanterar en personlig och regelbunden uppföljning av leveransen så att ditt projekt fullföljs under de bästa förutsättningarna, från våra tyska fabriker i Westfalen till ankomsten till ditt hem. Tack vare vår optimala logistik kan vi ge dig en professionell uppföljning in i minsta detalj.

Färgtest

Våra köksluckor måste också bevara sina nyanser år efter år.
 För att göra detta utsätter vi ytorna för ett stresstest: vi belyser dem med ett extremt kraftfullt xenonljus och låter dem åldras artificiellt. Femton år på bara 270 timmar! På så sätt kan vi garantera att noblessa-köket inte kommer att förlora sitt värde även efter många år.

Hållbarhetsprincip

Den ansvariga hanteringen av resurser är en värdering som är djupt rotad vårt familjeföretags medvetande. En hållbarhetsprincip som tar hänsyn till ekonomiska, ekologiska och sociala intressen. En balans som är synonymt med ansvar som garanterar vår framgång på lång sikt. 

Symbios mellan ekonomi och miljömedvetenhet

Vi är övertygade om att varaktig framgång bara kommer med en bra balans mellan ekonomiska mål och miljöansvar. Denna övertygelse utgör grunden för vår managment och utgör basen för en ständig förbättring av våra tjänster. En tydlig linje för kvalitet, funktion och den absoluta kundnöjdheten garanterar vår framgång. 

Ett arbetslag som brinner för kvalitet

Våra skickliga och motiverade medarbetare är vår största styrka. Vi vill ge dem en optimal arbetsmiljö.
 Arbetsmiljö, säkerhet, hälsoskydd eller sociala förmåner, vi ser till allt  för deras välbefinnande. Och för att garantera att vårt kunnande alltid är à jour tränar vi våra specialister och för vidare våra ideal, dag efter dag. 

Tillverkning

noblessa handlar framförallt om tysk expertis. Tillverkning utan motstycke som uppfyller branschens strängaste krav. Från fronter, till lådor, via handtag, allt utförs noga, med kvalitetsmaterial och varumärkesexperter med sin egen know-how. I varje steg kontrolleras komponenterna kontinuerligt så att bara perfekta produkter får passera. Ett tillverkningskrav som gör noblessa-kök till premiumprodukter till interiörer utöver det vanliga.

Etiketter och certifikat

"Kvalitet", "miljö" och "energi" är viktiga hörnstenar i vår företagspolicy. Många kvalitetsmärken, som är erkända på nationell och internationell nivå, visar att vi uppfyller kraven.

Boka tid med våra köksexperter

Varje projekt kräver personlig vägledning, teknisk elegans och kunskap. Om du vill utnyttja kunskapen hos ett tyskt företag som kan bygga ett måttanpassat kök från A till Ö som du vill ha det, tveka då inte att kontakta närmaste noblessa-butik.