Inredningar

Ett välutrustat kök lyser med sin design och sin skönhet, men också genom sin genialiska förvaring. Optimera utrymmet, vinna tid, förena funktionalitet och diskretion...Alla våra lösningar syftar till att förenkla din vardag.

Innovativa och personanpassade lösningar

Alltid lättåtkomliga redskap, perfekt organiserade förvaringssystem, minsta vrå välutnyttjad...När varje sak har sin plats, vinner man i bekvämlighet, i tid, i effektivitet och det blir roligare att laga mat.

Noblessa har ett stort antal innovativa och fiffiga lösningar. Tillsammans med våra köksexperter väljer du de som passar bäst för dina behov och vanor.

Optimering av utrymmet

Vad är nyckeln till en lyckad inredning? Avdela utrymmet och använda kökets minsta vinklar och vrår. Det är möjligt med öppningssystem som kan anpassas efter utrymmet; förvaring med skjutdörrar, svängbara, i hörn; tillbehör (bestickavdelare, hoar, korgar)...

Detaljerna som ökar bekvämligheten

Köket är en plats där man arbetar, äter och umgås med familjen. Tack vare små praktiska detaljer ökar användarvänligheten och välbefinnandet. Helintegrerade uttag i bänkskivan gör det möjligt att t.ex. ansluta hushållsmaskiner, men även high-tech-enheter som smartphone eller surfplatta, som alla vanligtvis används i ett modernt kök.

Ett system med kvalitetslådor

Våra lådor är utrustade med systemet Profi+, som fått det tyska designpriset och iFs pris för produktdesign. Även sidopanelerna av glas till lådorna påvisar den höga kvaliteten hos lådsystemet. Det finns även en modell av metall, ett alternativ för att hitta din egen Noblessa stil.

Elegans och diskretion

Noblessas kök flödar av finesser som gör vardagen behagligare. Förena praktiska lösningar med skjutbar förvaring, lådor bakom lådorna, högskåp för specerier eller flaskor, som kan utrustas med intelligenta belysnings- och öppningssystem.  De döljs bakom fronten och kan vara transparenta och eleganta tack vare material som glas eller rostfritt.