Matt

Kök Divine: en blandning av elegans och anspråkslöshet

Köket Divine sticker ut genom sin stark karaktär, sin samtida minimalism och naturliga renhet. Det råa materialet såväl som förhållandet mellan trä och metall ger intryck av industridesign som för tankarna till ett loft i New York. Detta rymliga kök ger dig en känsla av fräschhet och harmoni tack vare en modern och minimalistisk design. Divine-modellen är öppen, ger en förlängning av vardagsrummet och skapar ett stort levnadsutrymme, som gjort för gemenskap. Detta kök med stark karaktär, kompletteras med ett snackbord och är fullt av förvaringsutrymmen för att göra livet lättare.

Smart förvaring

För att erbjuda dig det bästa har Noblessa noggrant utvalda material av högsta kvalitet. Snackbordet av sten matchar de matta fasaderna perfekt för att ge köket en unik karaktär. Divine-modellens kökfronter har en anti-fingeravtryckbeläggning, en otrolig fördel som förenklar ditt liv. Smart, det finns en möbel under det höga bordet som gör att du kan dra nytta av ytterligare ett förvaringsutrymme.

Optimering och ergonomi

De två separata och inbyggda ugnarna i brösthöjd skapar uttryck för design och stor ergonomisk komfort. Ugnarnas sidoöppningar gör vardagen praktisk och uppskattad. I synnerhet under middagsbjudningar, då du sparar oumbärlig tid som du kan ägna åt dina gäster.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar