Högglans

Kök Esprit: ledande innovation

Med detta kök får du en modern stil berikad av det bästa inom ny teknik och anslutna enheter. Esprit-modellen riktar sig till entusiaster av innovation och teknik. Detta genialt utformade och anslutna kök, där hushållsapparater blir verkliga assistenter i vardagen, innehåller effektiva lösningar som följer trenden för att spara tid och ansträngning. Dess intelligenta utrustning är placerad på ett intuitivt, öppet och raffinerat utrymme för att på bästa sätt hjälpa dig i denna nya upplevelse. De många anslutna hushållsapparaterna som finns i detta kök gör ditt liv lättare. Varje morgon kan du vakna till doften av nybryggt kaffe eller till och med kontrollera din matlista på din smartphone, tack vare applikationerna som är anslutna till ditt kylskåp. Köket Esprit kombinerat det bästa inom teknik för att göra ditt liv lättare medan du kan njuta av dess elegans.

Moderna förvaringsutrymmen

De bakgrundsbelysta hyllorna förstärker den industriella och forna andan i detta kök och skapar finess och renhet. De rökfärgade glasen låter dig samtidigt lyfta fram din egen unika stil och samtidigt framhäva dina vackraste objekt tack vare den integrerade belysningen. Förvaringsstrukturen ger dina möbler en verklig visuell lätthet.

Detalj 2.0

Det finns många fördelar med det här köket. Här finner du:

- Köksfläkten Nuage. I perfekt harmoni med rummet, då den förskönar rummets arkitektur genom en elegant sammanslagning med köksväggen.

- Den förgyllda glasstänkskivan glider harmoniskt på bänkskivan, vilket skapar en kontinuitet i material och ytterligare ljus.

- Den separata induktionsplattan med bästa teknik samt uttag med högtalare, USB-laddare och Bluetooth-anslutning kompletterar denna futuristiska inredning.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar