Trä

Kök Essence: naturlig elegans

Köket Essence kommer att uttrycka själen i ditt hem. Det speciella med köket Essence är dess varma, familjära och moderna anda. Blandningen av trä och de förstärkta linjerna i ditt kök, tack vare de matta färgkonturerna, förtydligar karaktären i detta kök och skapar en perfekt enhetlighet mellan mineralaspekten och dess moderna sida. Huvudpoängen med detta kök är att erbjuda ett utrymme som kommunicerar med vardagsrummet för att garantera en naturlig förlängning med en dos elegans som lyfter hela din interiör. Detta stora, luftiga utrymme inbjuder dig att resa tack vare många nischer och hyllor som gör att du kan synliggöra dina mest värdefulla föremål. Du kommer att resa genom dina minnen varje dag.

Öppenhet och dekoration

Kökets funktionella och träbeklädda ö avslutas med en magnifikt sidostycke i glas. Sidostyckets transparens ger möbeln ett intryck av lätthet. Detta glas tillför ljus som gör att du kan visa din unika dekoration.

Måttanpassad bokhylla

Dekorationen är en viktig beståndsdel i ett kök för att framhäva dess personlighet. Det är därför Noblessa erbjuder att inreda det med en bokhylla. Tack vare växling av hyllplan och stängda möbler kan du släppa loss din kreativitet och fylla hyllorna med dina bästa böcker.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar