Material

Kök Iconic: ett möte mellan materialens råhet och elegans

Detta kök ger intryck av industriell design. Denna modell syftar till att väcka kreativitet med en blandning av material och olikartad dekor. Tankarna förs till loft-trenden med stark New York-anda. Råa material, mellan trä och metall, framhävs genom vassa och exakta linjer. Dessa mjukas upp genom belysning som ökar volymerna. Detta kök med stark karaktär består av en funktionell köksö med bord, diskho och arbetsyta. De många belysta hyllorna förstärker dessutom dekor och design. Snackbordet inbjuder till gemytlighet och gemenskap. Allt är uträknat, i minsta detalj. Vi föreställer oss här ett noggrant arkitektritat kök som kombinerar nytta med nöje, precision och pratsamhet.

Dubbel arbetsyta

Den dubbla bänkskivan skapar skiftningar av material, storlekar och färger för att bättre balansera utrymmena i ditt kök. Den låter dig även skapa mer liv i ditt kök genom att erbjuda extra utrymme, gemytlighet, arbete eller förberedelser.

Belysning och förvaring

Dina dekorativa saker och redskap presenteras elegant tack vare den diskreta belysningen i dessa hyllor. Ljuset är finjusterat och skapar elegans till ditt kök.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar