Matt

Kök: Look - det tidlösa lantköket

Om du vill ha ett charmigt och autentiskt kök med modern komfort är Look som gjort för dig. Detta tidlösa kök är både klassiskt och modernt och utmärker sig med sin stilrena och eleganta lantstil. Detta ljusa och diskreta kök passar perfekt in i din inredning. Luckor i exklusiv matt finish i antingen skiffergrått, savanna eller alpinvit. Välj utförande med eller utan handtag. Handtagen med antikt utseende ger dynamik till detta lantkök som påminner om det du hittar i ett traditionellt engelskt lanthus. Charmen förstärkts av köksbänken med kalkstensbeklädnad. Köksön är placerad i mitten och dess angränsande mathörna inbjuder båda till gemytliga stunder. Det här är mycket mer än ett kök, det är en livsstil där det är härligt att träffas, ett rum perfekt för att laga mat i tack vare den stora arbetsytan. Ett mysigt och familjärt lantkök.

Ljus och öppna ytor

Kökets kvalitet avspeglas i detaljerna. Öppna lådorna och upptäck utdragslådor med glaskanter. Det är både elegant och mycket praktiskt att enkelt se innehållet i lådorna.

Förvara mat och frukt svalt och fräscht

Att förvara färskvaror som frukt och grönsaker direkt i din köksmöbel är en lyx. En lyx som nu är möjlig tack vare Pantryboxen som integreras direkt i en av de låga delarna. Den består av en låda med handtag och lock som bevarar ingrediensernas fräschet under lång tid.

Ett interaktivt hus med lantlook

Noblessa kombinerar stil och teknik genom att integrera hemautomatisering i sina kök. T.ex. kan belysningen anslutas och enkelt kontrolleras med appar eller digitala hjälpmedel. Här förvandlas den lantliga stugan till ett smart hem.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar