Kök: Motion - ett stilrent och elegant kök

Subtil elegans kommer i första rummet med köket Motion. Upptäck ett elegant kök med rena linjer som passar perfekt i en modern och snygg interiör. Dess fördelar? De laminatlackerade, supermatta luckorna som både är diskreta, och förtrollande, är lika trevliga att titta på som att röra vid. De presenteras här i silkesgrått, de finns också i alpinvit, savanna, aqua, skiffergrå och svart. Du kan välja mellan versioner med eller utan handtag. Du kan även blanda dem. Med Motion får du ett elegant, sobert och tidlöst kök oavsett vad du väljer. Elegant, men ändå mycket funktionellt. Här är det utrymme och utrustning av förstklassig kvalitet som gäller.

Ett exempel är kylskåpet av sida-sida-modell med separat vinutrymme, liksom ekdisken i dekor Oak Ontario som inbjuder till umgänge. Ett kök med bardisk där man kan njuta av ett glas vin tillsammans med vänner.

Ett levande utrymme som bygger gemytlighet.
 

Modern vitrin

Under bänkskivan finns upplysta utdragshyllor med en glaskant på framsidan. Perfekt för att visa upp sina vackraste föremål samtidigt som man skyddar dem. Detta eleganta kök visar upp sina dekorativa tillbehör, likt konstföremål, i ett vitrinskåp. Höjden av lyx.

Mjuk öppning och stängning

Alla delar i Motion såsom lådor, glid- och gångjärn är utrustade med integrerad stötdämpare, precis om i alla andra noblessa kök. På så sätt stängs alltid luckor och lådor tyst. I detta kök råder det omtanke in i minsta detalj.

En möbel anpassad efter ditt hem

Ett öppet rum är ofta förknippat med en ljus, luftig och rymlig planlösning. Den höga möbeln gör det möjligt att skapa en perfekt koppling mellan kök och vardagsrum. Med sin träinsats kombinerar den design och värme. En möbel som är idealisk för porslinsförvaring.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar