Högglans

Kök: Passion - elegant grålackerat kök

Passion är ett ett funktionellt och elegant kök med rena linjer. En lyckad blandning av elegans och ljusspel tack vare den harmoniska kombinationen med tydliga och rena linjer och blanka lackade fronter. Köksön som byggts i två steg med sitt köksutrymme och infällda matdel, ökar det lätta intrycket. Kombinationen av olika material ger ett praktfullt och mjukt intryck. Luckorna målade i silkesgrått kontrasterar, här och där, med en Gladstone ekdekor och en bänkskiva i keramik. Helheten är välvårdad, minimalistisk och välkomnande. För att få ut mesta möjliga av Passion-köket kan du välja en annan färg, som vit, alpinvit, magnolia, fin sand eller skiffergrå. Välj luckor med eller utan handtag eller den matta lacken "sensation".

Väl genomtänkt förvaring för en lätt känsla

Det upphängda halvskåpet har öppning från ovansidan så att man säkert kan förvara glas och flaskor i den. Denna svävande möbel integreras diskret i rummet och ger enkel tillgång till det som behövs för att blanda en drink till sina gäster.

Den dolda storheten

Bakom dessa luckor finns ett koncentrat av goda idéer. Skåpet Cargo erbjuder en mängd lagringsutrymmen där du fritt kan organisera utrymmet med olika individuella lösningar. Det är enkelt att komma åt dina saker med bevarad harmoni.

Konsten att se detaljer

Praktiska lådor och utdragsskåp med gott om lagringsutrymme. Högkvalitativa träinredningssystem håller enkelt ordning på dina saker. Det kompletteras med integrerad belysning för bra överskådlighet. Varje sak syns på ett ögonkast.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar