Kök: Sensation - vitlackad harmoni

Sensation andas elegans och enkelhet; en klar, raffinerad, lugnande och ljus atmosfär. Dess fördelar är mjuka och strukturerade linjer, markerade svagt rundade kanter, samt mattlackade luckor som finns med eller utan handtag. Köksön är mycket funktionell. Förvaring, förberedelsee, disk och matlagning, men också mathörna tack vare den minimalistiska och luftiga designen. Detta är kökets centrala plats där det är trevligt att träffas för att laga mat, umgås och diskutera. Färgskalan är elegant: vit, alpvit, silkesgrå magnolia, fin sand och skiffergrå. Den går att få i höglackad version (med modellen passion) för att förstärka färgens glans.

Subtila detaljer

Hyllorna i bärnstensfärgad ek passar harmoniskt in i köket, de är både estetiska och praktiska och förstärker charmen och elegansen ännu ett steg i detta raffinerade kök. En känsla som förstärks av integrerad belysning med en färgvariator. Anpassa ljusatmosfären efter önskemål eller tillfälle.

Ljus och öppna ytor

Elegansen syns i minsta detalj. Öppna skåpen och upptäck glidblock med glasytor för att på ett ögonblick kunna se var du har ställt dina köksredskap när du öppnar dem. Det är inte bara praktiskt utan också mycket stilrent.

Använd ytorna intelligent

Skåpens proportioner är noggrant definierade för att ge ett harmoniskt och estetiskt utseende, men lika viktigt är att lagringsutrymmet är både generöst och funtkionellt. Tack vare det ergonomiska systemet iMove får du enkel åtkomst till skåpets innehåll. Det är bara att ta tag i hyllans nederkant så flyttas den i riktning mot dig.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar