Matt

Kök Shape: en harmonierande blandning av klassisk elegans och modernitet

Med sin forna anda, kombinerar köket Shape den klassiska elegansens charm med nymodighetens komfort. Detta kök skapar en varm stämning hos alla som kommer in i det. Det centrala utrymmet lyfts genom ett stort familjebord som är utformat för att samla och förena alla människor som är betydelsefulla för dig. För köksfantaster erbjuder detta rum många bekvämligheter för att göra ditt liv lättare och skapar utrymmen för att laga mer raffinerade rätter! Denna klassiskt eleganta modell öppnar sig för nya trender inom design samtidigt som den behåller den välkomnande atmosfären. Denna perfekta harmoni beror på föreningen mellan högkvalitativa material, såsom marmor, trä och rostfritt stål. Utrustningen är även av hisnande kvalitet, som till exempel spisens vredpanel som är i nivå med en berömd stjärnmärkt restaurang. De är garantin för ett elegant och raffinerat kök.

Eleganta detaljer

Bänkskivan i natursten har alltid varit synonymt med lyxig inredning. Marmor ger en touch av elegans och hållbarhet precis som den är. Glasskivan å sin sida släpper in naturligt ljus och ger utsikt över utsidan. Raffinemang finns även i de minsta detaljerna, t.ex. rörhandtagen som understryker linjerna i fasadens infattning.

Eleganta förvaringar

För att optimera utrymmet och bibehålla elegansen i rummet erbjuder Noblessa förvaringsutrymme genom att skapa sideboards på bänkskivan. Köket Shape har mer förvarings- och dekorationsutrymme. Denna utrymmesbesparing maximeras genom att ditt porslin exponeras i fritt, vilket gör att det här köket blir mer praktiskt. Dessa hyllor har dessutom integrerade ljus som kompletterar dess elegans i varje detalj.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar