Material

Kök: Spirit - modernt och elegant skifferkök

Upptäck nyheten Spirit. Dess laminatluckor, som finns med eller utan handtag, och sidor är utformade för att skapa en skifferffekt och återspeglar perfekt naturstenens charm. För att inte tala om bänkskivan som är tillverkad i Xtra, ett material som återskapar skifferets eleganta och estetiska effekt. Det här smakfulla skifferköket blir extra vackert tack vare belysningen som ger en mjuk och varm atmosfär. Alla detaljer lyses upp under väggskåpen och sprids på arbetsytorna. För att göra köket ännu ljusare och kontrastera med stenen har man kombinerat den med varma träinslag som passar perfekt in med matsalen.

Förbättring av natursten

Fördelarna med sten, men utan nackdelarna. Vi lovar detta med Xtra-arbetsbänken. Kökets 3D-ytstruktur efterliknar troget ett naturligt skifferkök. Samtidigt har detta material ett exceptionellt stötmotstånd och klarar av alla utmaningar i köket.ar i köket.

Ett diskret lagringsutrymme

De invändiga skjutlådorna göms bakom en dörr och ger gott om ergonomiskt förvaringsutrymme. De inre glasdelarna ger insyn, lätthet och ljus till helheten. Det är också möjligt att välja skjutlådor med metallbeläggning för extra designeffekt.

Värdet av integrering

Den inbyggda underlimmade diskhon bidrar till att ge detta skifferkök ett harmoniskt och stilrent utseende. Den integreras sömlöst i bänkskivan och försvinner i inredningen, vilket också underlättar rengöringen. Den sticker inte ut, den smälter in.

Enkel och lätt öppning

Trots känslan av massiv sten gör Servo-Drive-systemet det enkelt att öppna skåpen, även utan handtag. Öppningshjälpen Servo-Drive är placerad i väggdelarna och gör användningen lätt och bekväm.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar