Högglans

Kök: Surf - nöjet av att ha ett kök i storstadsdesign

Är du på jakt efter en öppen, ren och modern inredning? Köket surf erbjuder ett kök i storstadsstil med en central köksö. Det tar dig rakt in i en loftatmosfär där gammalt och nytt passar möts i perfekt harmoni. Köket ger ett kontrastrikt intryck med den mycket personliga centrala köksön. De ljusa och stilrena luckorna med sina integrerade grepphandtag accentueras av de grå ytorna. Trälådorna kontrasterar mot tegelväggarna. Stänkskyddet och hyllorna i filigran skapar lätta och ljusa strukturer. Ljuset förstärkts av de vita köksluckorna som finns i klarlack eller mattlack i modellen "wave". Ljusa luckor som ger harmoni och balans till det här öppna köket.

Styrkan i naturligt skiffer

Arbetsbänken Xtra i skiffergrå beklädnad är en riktig sensorisk upplevelse, både för öga och beröring, trots en tjocklek på bara 16 mm i Slim Line-versionen. De skiffergrå sidorna i skiffergrå beklädnad leder blicken mot köksön som är en central del i ditt kök.

Bra förvaring med utdragsluckor.

De smarta utdragsskåpen har inspirerats av apoteksskåp. De erbjuder inte bara ett stort lagringsutrymme, de öppnar sig också i en handvändning.

Strukturerad förvaring

I det här köket finns tiotalet utdragsförvaringar. Glidhyllor med massiva ekpaneler lyfter fram de stora luckorna med en varm känsla och öppnar köket mot vardagsrummet. Det är också möjligt att välja paneler i matt glas eller svart glas för en ännu mer raffinerad uppsättning.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar