Matt

Kök: Tempo - personlig svart lack

Köket Tempo har utformats i en stil som kombinerar storstadsdesign och lantlig elegans och passar perfekt i alla interiörer. Dess matta svarta luckor, välarbetade svarta handtag och glasdörrar i ateljétyp passar perfekt med inredningen. Den svarta färgen är närvarande och värms upp av bänkskivan i trä. Det industriella kökethar förstärkts och förädlats. Mattlackade luckor, hela eller i glas, förvaringsskåp? Du komponerar menyn i ditt kök. Du kan även välja en annan färg som alpinvit eller magnolia för en lantligt elegant inredning.

Funktionell och estetisk förvaring

De öppna hyllorna är mer än bara förvaringsutrymme. De utdragbara hyllorna kan användas till förvaring, men också för att visa upp ditt vackraste porslin eller dina dekorationsföremål. Varje sak har sin plats, inom räckhåll och har sin roll i inredningen.

En diskret och luftig hylla

Få mer förvaring i ditt svarta lackade kök med den svarta SmartCube-hyllan i aluminium. Med sin snygga design förstärker den stilen på detta industriella kök. Den har utformats med finess och lätthet och är placerad under de upphängda skåpen och erbjuder ett nytt förvaringsutrymme som både är funktionellt och diskret. Allt du behöver finns nära till hands.

En blandning av material

Styrkan och djupet i de matta svarta luckorna förstärks av bänkskivan i massivt trä. En vacker kontrasteffekt som perfekt framhäver Tempos autentiska stil som både är hantverksmässig och industriell.

Intelligent användning av ytorna

Alla utrymmen används optimalt, funktionalitet gäller in i minsta vrå. Skåpen har utdragbar förvaring för grytor, stekpannor och andra redskap. Smart samtidigt som du sparar utrymme.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

 

Upptäck alla våra fronter

Du kanske också gillar