Kök: Look - det tidlösa lantköket

Om du vill ha ett charmigt och autentiskt kök med modern komfort är Look som gjort för dig. Detta tidlösa kök är både klassiskt och modernt och utmärker sig med sin stilrena och eleganta lantstil. Detta ljusa och diskreta kök passar perfekt in i din inredning. Luckor i exklusiv matt finish i antingen skiffergrått, savanna eller alpinvit. Välj utförande med eller utan handtag. Handtagen med antikt utseende ger dynamik till detta lantkök som påminner om det du hittar i ett traditionellt engelskt lanthus. Charmen förstärkts av köksbänken med kalkstensbeklädnad. Köksön är placerad i mitten och dess angränsande mathörna inbjuder båda till gemytliga stunder. Det här är mycket mer än ett kök, det är en livsstil där det är härligt att träffas, ett rum perfekt för att laga mat i tack vare den stora arbetsytan. Ett mysigt och familjärt lantkök.
 

Ljus och öppna ytor

Kökets kvalitet avspeglas i detaljerna. Öppna lådorna och upptäck utdragslådor med glaskanter. Det är både elegant och mycket praktiskt att enkelt se innehållet i lådorna.

Förvara mat och frukt svalt och fräscht

Att förvara färskvaror som frukt och grönsaker direkt i din köksmöbel är en lyx. En lyx som nu är möjlig tack vare Pantryboxen som integreras direkt i en av de låga delarna. Den består av en låda med handtag och lock som bevarar ingrediensernas fräschet under lång tid.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

Ett interaktivt hus med lantlook.

Noblessa kombinerar stil och teknik genom att integrera hemautomatisering i sina kök. T.ex. kan belysningen anslutas och enkelt kontrolleras med appar eller digitala hjälpmedel. Här förvandlas den lantliga stugan till ett smart hem.

Personliga vitvaror

Vitvaror är en integrerad del av ditt kök. Samtidigt som de både är praktiska och funktionella förstärker de också utformningen av ditt kök. Kom hit och få råd och lösningar från våra noblessa-experter som följer med dig från A till Z.

Det väsentliga sitter i detaljerna

Ett kök är framförallt sitt eget kök. Och vi vill att det ska vara personligt, unikt och i var och ens smak. Många olika tillbehör kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt och väcka det till liv.

Jag börjar mitt projekt

Att skapa sitt drömkök, det som har allt man önskat sig och förväntar sig, det är en verklig lyx. noblessas köksexperter lyssnar på dig och följer varje steg i processen, som därigenom blir ett äventyr där allt är enkelt och ett nöje.

Hitta närmaste butik

Leta reda på närmaste noblessa-butik. Hitta adress, telefonnummer och öppettider.

Vi ses snart i din noblessa-butik!

Boka tid med våra köksexperter

Varje projekt kräver personlig vägledning, teknisk elegans och kunskap. Om du vill utnyttja kunskapen hos ett tyskt företag som kan bygga ett måttanpassat kök från A till Ö som du vill ha det, tveka då inte att kontakta närmaste noblessa-butik.

Har du funnit lyckan?

Blir du inspirerad av våra kök? Blir du berörd av noblessas värld? Vänta inte längre! Ta kontakt med din närmaste expert så att ni tillsamans kan skapa ditt drömkök.