Mikrovågsugnar

Mikorvågsugnen har blivit allt mer oumbärliga i vardagen, till och med för den passionerade kocken. Med sin utvecklade design och modernisering är den idag en helt integrerad del av köket. Fristående eller inbyggd? Svängbar eller sidomonterad dörr? Enkel eller kombinerad? Lita på Noblessas köksarkitekter och deras råd gällande vilken modell du bör välja.

Olika typer av mikrovågsugnar

Den klassiska mikrovågsugnen har idag ersatts av mer och mer sofistikerade modeller som t.ex. modeller med grill, som kan bryna eller steka. Den senare är idealisk för pajer, pizzor och knapriga quiches på rekordtid!

En kombinerad mikrovågsugn förenar fördelarna med monofunktion och en varmluftsugn. Med den klarar man sig utan en traditionell ugn och tack vare två i en design så sparar du viktiga utrymmen i ditt drömkök.

De viktigaste kriterierna att ta hänsyn till

För den här typen av frågor, beror svaret på det framtida kökets konstruktion, liksom möblernas design.

När det gäller storlek och volym, måste hänsyn tas till hur familjen ser ut. För en familj med fyra personer rekommenderas en kapacitet på 22 liter. Rotationsplattans diameter måste även rymma tallrikarna som du använder till vardags. För att vara effektiv, måste slutligen en mikro ha en effekt på minst 800 W.

Mer och mer sofistikerade tillval

Förutom att spara plats, ger den kombinerade mikrons teknik mycket praktiska alternativ för vardagen: programmerad tillagning, varmhållning, ångkokning eller upptining för att sedan automatiskt slå över till senare tillagning av samma rätt.