Kök: Motion - ett stilrent och elegant kök

Subtil elegans kommer i första rummet med köket Motion.
Upptäck ett elegant kök med rena linjer som passar perfekt i en modern och snygg interiör.
Dess fördelar? De laminatlackerade, supermatta luckorna som både är diskreta, och förtrollande, är lika trevliga att titta på som att röra vid. De presenteras här i silkesgrått, de finns också i alpinvit, savanna, aqua, skiffergrå och svart. Du kan välja mellan versioner med eller utan handtag. Du kan även blanda dem. Med Motion får du ett elegant, sobert och tidlöst kök oavsett vad du väljer. Elegant, men ändå mycket funktionellt. Här är det utrymme och utrustning av förstklassig kvalitet som gäller.

 Ett exempel är kylskåpet av sida-sida-modell med separat vinutrymme, liksom ekdisken i dekor Oak Ontario som inbjuder till umgänge. Ett kök med bardisk där man kan njuta av ett glas vin tillsammans med vänner.

 Ett levande utrymme som bygger gemytlighet.
 

Modern vitrin

Under bänkskivan finns upplysta utdragshyllor med en glaskant på framsidan. Perfekt för att visa upp sina vackraste föremål samtidigt som man skyddar dem. Detta eleganta kök visar upp sina dekorativa tillbehör, likt konstföremål, i ett vitrinskåp. Höjden av lyx.

Mjuk öppning och stängning

Alla delar i Motion såsom lådor, glid- och gångjärn är utrustade med integrerad stötdämpare, precis om i alla andra noblessa kök. På så sätt stängs alltid luckor och lådor tyst. I detta kök råder det omtanke in i minsta detalj.

En möbel anpassad efter ditt hem

Ett öppet rum är ofta förknippat med en ljus, luftig och rymlig planlösning. Den höga möbeln gör det möjligt att skapa en perfekt koppling mellan kök och vardagsrum. Med sin träinsats kombinerar den design och värme. En möbel som är idealisk för porslinsförvaring.  

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

Personliga vitvaror

Vitvaror är en integrerad del av ditt kök. Samtidigt som de både är praktiska och funktionella förstärker de också utformningen av ditt kök. Kom hit och få råd och lösningar från våra noblessa-experter som följer med dig från A till Z.

Det väsentliga sitter i detaljerna

Ett kök är framförallt sitt eget kök. Och vi vill att det ska vara personligt, unikt och i var och ens smak. Många olika tillbehör kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt och väcka det till liv.

Jag börjar mitt projekt

Att skapa sitt drömkök, det som har allt man önskat sig och förväntar sig, det är en verklig lyx. noblessas köksexperter lyssnar på dig och följer varje steg i processen, som därigenom blir ett äventyr där allt är enkelt och ett nöje.

Hitta närmaste butik

Leta reda på närmaste noblessa-butik. Hitta adress, telefonnummer och öppettider.

Vi ses snart i din noblessa-butik!

Boka tid med våra köksexperter

Varje projekt kräver personlig vägledning, teknisk elegans och kunskap. Om du vill utnyttja kunskapen hos ett tyskt företag som kan bygga ett måttanpassat kök från A till Ö som du vill ha det, tveka då inte att kontakta närmaste noblessa-butik.

Har du funnit lyckan?

Blir du inspirerad av våra kök? Blir du berörd av noblessas värld? Vänta inte längre! Ta kontakt med din närmaste expert så att ni tillsamans kan skapa ditt drömkök.