Ett tyskt kvalitetskök med höga krav

Noblessa utveklar kvalitetskök av hög standard sedan 1996. Alla våra premiumkök tillverkas i våra egna fabriker i Tyskland och kontrolleras av erfarna hantverkare. Rigorösa materialval, raffinerad design, efterbehandling och högkvalitativ utrustning. Noblessa-köken återspeglar perfektion i varje liten detalj. Noblessa är mer än bara ett varumärke, det en hel livsstil och fokuserar på att skapa levande utrymmen med elegans och perfekt harmoni och hämtar inspiration från dig och dina önskemål.

 

Vilka är vi ?

Höga krav

Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller kvalitet. Här är det perfektion som gäller i allt från materialvalet till tillverkningen. Noblessa-köken genomgår många tester både internt och av oberoende laboratorier. Flera olika kvalitetsmärkningar och världsomspännande certifikat intygar vårt oöverträffade engagemang för kompromisslös kvalitet i överensstämmelse med våra hållbarhetsvärden för ekonomisk framgång, miljötänkande och social rättvisa.

 

Hög kvalitet

Egen tillverkning in i minsta detalj

Noblessa handlar framförallt om tysk expertis. Tillverkning utan motstycke som uppfyller branschens strängaste krav. Från fronter, till lådor, via handtag, allt utförs noga, med kvalitetsmaterial och varumärkesexperter med sin egen know-how. I varje steg kontrolleras komponenterna kontinuerligt så att bara perfekta produkter får passera. Ett tillverkningskrav som gör Noblessa-kök till premiumprodukter till interiörer utöver det vanliga.

Tillverkning

Märken och certifikat som bevis på kvalitet och investering

"Kvalitet", "miljö" och "energi" är viktiga hörnstenar i vår företagspolicy. Många kvalitetsmärken, som är erkända på nationell och internationell nivå, visar att vi uppfyller kraven.

 

Se varumärken och certifikat

Vår unika karaktär

Det som är karakteristiskt för Noblessa är deras breda sortiment och elegans som präglar deras kök. Ett noggrant arbete ligger bakom varje detalj i våra kök för att skapa denna eleganta design.

 

Mer information