Kök:  Passion - elegant grålackerat kök

 Passion är ett ett funktionellt och elegant kök med rena linjer. En lyckad blandning av elegans och ljusspel tack vare den harmoniska kombinationen med tydliga och rena linjer och blanka lackade fronter. Köksön som byggts i två steg med sitt köksutrymme och infällda matdel, ökar det lätta intrycket. Kombinationen av olika material ger ett praktfullt och mjukt intryck. Luckorna målade i silkesgrått kontrasterar, här och där, med en Gladstone ekdekor och en bänkskiva i keramik. Helheten är välvårdad, minimalistisk och välkomnande. För att få ut mesta möjliga av Passion-köket kan du välja en annan färg, som vit, alpinvit, magnolia, fin sand eller skiffergrå. Välj luckor med eller utan handtag eller den matta lacken "sensation". (länk till köket sensation)

Väl genomtänkt förvaring för en lätt känsla

Det upphängda halvskåpet har öppning från ovansidan så att man säkert kan förvara glas och flaskor i den. Denna svävande möbel integreras diskret i rummet och ger enkel tillgång till det som behövs för att blanda en drink till sina gäster.

Den dolda storheten

Bakom dessa luckor finns ett koncentrat av goda idéer. Skåpet Cargo erbjuder en mängd lagringsutrymmen där du fritt kan organisera utrymmet med olika individuella lösningar. Det är enkelt att komma åt dina saker med bevarad harmoni. 

Konsten att se detaljer

Praktiska lådor och utdragsskåp med gott om lagringsutrymme. Högkvalitativa träinredningssystem håller enkelt ordning på dina saker. Det kompletteras med integrerad belysning för bra överskådlighet. Varje sak syns på ett ögonkast.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

Personliga vitvaror

Vitvaror är en integrerad del av ditt kök. Samtidigt som de både är praktiska och funktionella förstärker de också utformningen av ditt kök. Kom hit och få råd och lösningar från våra noblessa-experter som följer med dig från A till Z.

Det väsentliga sitter i detaljerna

Ett kök är framförallt sitt eget kök. Och vi vill att det ska vara personligt, unikt och i var och ens smak. Många olika tillbehör kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt och väcka det till liv.

Starta ditt köksprojekt

Att gå hela vägen och skapa sitt drömkök är en riktig lyx. Köket som har allt man önskat sig, utan kompromisser. Våra duktiga köksarkitekter lyssnar på dig och följer varje steg i processen och gör processen till ett lustfyllt äventyr där allt är enkelt, tryggt och belöningen är ett fantastisakt kök. 

Hitta närmaste butik

Hitta närmaste butik! Adress, telefonnummer och öppettider. Vi ses snart!

Boka tid med en köksarkitekt

Varje köksprojekt är unikt och kräver personlig vägledning, teknisk elegans och kunskap. Utnyttja kunskapen hos noblessa som i bästa tyska tradition bygger måttanpassade kök från A till Ö, exakt som du vill ha det. Kontakta närmaste butik.

Hittat något du gillar?

Inspired by our kitchens? Impressed by the whole noblessa universe? Then don't wait a moment longer! Contact your local expert adviser today and begin creating the kitchen of your dreams.