Kök: Scala Line N - ett gemytligt öppet kök med bardisk

Det här öppna köket trivs i och förhöjer ljusa utrymmen. Med en modern minimalistisk storstadslook som glädjer alla som gillar storstadens snabba tempo och moderna livsstil. Köksluckor och bänkskiva i ljusgrå betongdekor ger mjukhet och personlighet till rummet. Frånvaron av handtag örstärker den linjära och raffinerade strukturen i det öppna köket. Raka linjer utan avbrott förstärks av en bardisk som integrerats direkt i köksön. Bardisken av ultratjockt trä kontrasterar med de betonggråa ytorna för att lyfta fram hela arkitekturen i relief. Den varma ytan i oljad ekdekor drar blickarna till sig. Det estetiska Scala köket i grå betong med bardisk är väl genomtänkt, praktiskt och passar lätt in i alla utrymmen. Kombinera de olika delarna exakt som du önskar utefter dina behov och vanor. Vi vill ge frihet att skapa ett kök som är utformat som ett vardagsrum.

Lagringsutrymme i storlek XXL

SmartCube-hyllan finns under köksbänken och är en perfekt plats för alla föremål du vill visa upp. Den extra stora nischen är enkel att komma åt och är en del av inredningen som definierar och ger struktur till detta öppna kök.

Unika kontraster

På ena sidan, den smala arbetsbänken på köksön i betongimitation med en tjocklek på endast 16 mm. På andra sidan finns köksdisken i en ultratjock skiva med oljad ekdekor på 100 mm på bardisken. Helheten skapar en unik, varm och kraftfull kontrast.

Ljusspel för att belysa förvaringen

Glas och LED-belysning ger djup till de hängande hyllorna. De belyser inte bara hyllorna, utan ger också en mjuk atmosfär till rummet. Ditt kök framhävs och kommer att fånga blicken.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

Personliga vitvaror

Vitvaror är en integrerad del av ditt kök. Samtidigt som de både är praktiska och funktionella förstärker de också utformningen av ditt kök. Kom hit och få råd och lösningar från våra noblessa-experter som följer med dig från A till Z.

Det väsentliga sitter i detaljerna

Ett kök är framförallt sitt eget kök. Och vi vill att det ska vara personligt, unikt och i var och ens smak. Många olika tillbehör kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt och väcka det till liv.

Jag börjar mitt projekt

Att skapa sitt drömkök, det som har allt man önskat sig och förväntar sig, det är en verklig lyx. noblessas köksexperter lyssnar på dig och följer varje steg i processen, som därigenom blir ett äventyr där allt är enkelt och ett nöje.

Hitta närmaste butik

Leta reda på närmaste noblessa-butik. Hitta adress, telefonnummer och öppettider.

Vi ses snart i din noblessa-butik!

Boka tid med våra köksexperter

Varje projekt kräver personlig vägledning, teknisk elegans och kunskap. Om du vill utnyttja kunskapen hos ett tyskt företag som kan bygga ett måttanpassat kök från A till Ö som du vill ha det, tveka då inte att kontakta närmaste noblessa-butik.

Har du funnit lyckan?

Blir du inspirerad av våra kök? Blir du berörd av noblessas värld? Vänta inte längre! Ta kontakt med din närmaste expert så att ni tillsamans kan skapa ditt drömkök.