Kök: Scala - Grå betong, funktionellt och gott om förvaringsutrymme

Upptäck en annan version av Scala Line N-köket. Industriell inspiration passar perfekt in i en storstadsinredning. Betongen står i rampljuset. Den skiffergrå betongdekoren skapar en enhetlig effekt i allt från bänkskivan till luckorna och sidorna. Handtagen av rostfritt stål I relief lyser upp helheten med sina metalldetaljer. När det gäller bekvämligheter gör buffén och den integrerade matplatsen att rummet blir till ett verkligt matsalskök. Här har inget lämnats åt slumpen; bordet och bänkarna är ritade i samma former och material som resten av köket vilket skapar visuell harmoni. Utrymmet är stort och förvaringsskåpen utnyttjar hela höjden. Med Scala skapar du ett bekvämt utrymme du mår bra av att vistas i. 

Tredimensionellt kök

Förvaringsenheter som kombinerar hyllor och skåp överraskar oc h skapar rytm i rummet. På ena sidan kan du visa upp dina favoritobjekt och tillbehör. På andra sidan kan du gömma ditt porslin. De öppna delarna framhävs perfekt av integrerad belysning som också ger liv till rummet.

Anpassad planlösning i massivt trä

Öppna lådorna och utdragsmöblerna och upptäck en massiv träinteriör som är utformat speciellt för enkel lagring. Det är upp till dig att välja ditt anpassade kökssystem, till exempel ett knivblock integrerat i bestickslådan..

Köksförvaring enligt dina krav

Scala köket erbjuder ett smart lagringssystemmed ett insatskoncept som gör att planlösningen passar perfekt för dina behov. Det finns många praktiska tillvalsfunktioner som exempelvis integrerad plastfolierulle.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

Personliga vitvaror

Vitvaror är en integrerad del av ditt kök. Samtidigt som de både är praktiska och funktionella förstärker de också utformningen av ditt kök. Kom hit och få råd och lösningar från våra noblessa-experter som följer med dig från A till Z.

Det väsentliga sitter i detaljerna

Ett kök är framförallt sitt eget kök. Och vi vill att det ska vara personligt, unikt och i var och ens smak. Många olika tillbehör kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt och väcka det till liv.

Jag börjar mitt projekt

Att skapa sitt drömkök, det som har allt man önskat sig och förväntar sig, det är en verklig lyx. noblessas köksexperter lyssnar på dig och följer varje steg i processen, som därigenom blir ett äventyr där allt är enkelt och ett nöje.

Hitta närmaste butik

Leta reda på närmaste noblessa-butik. Hitta adress, telefonnummer och öppettider.

Vi ses snart i din noblessa-butik!

Boka tid med våra köksexperter

Varje projekt kräver personlig vägledning, teknisk elegans och kunskap. Om du vill utnyttja kunskapen hos ett tyskt företag som kan bygga ett måttanpassat kök från A till Ö som du vill ha det, tveka då inte att kontakta närmaste noblessa-butik.

Har du funnit lyckan?

Blir du inspirerad av våra kök? Blir du berörd av noblessas värld? Vänta inte längre! Ta kontakt med din närmaste expert så att ni tillsamans kan skapa ditt drömkök.