Kök: Spirit - modernt och elegant skifferkök

Upptäck nyheten Spirit. Dess laminatluckor, som finns med eller utan handtag, och sidor är utformade för att skapa en skifferffekt och återspeglar perfekt naturstenens charm. För att inte tala om bänkskivan som är tillverkad i Xtra, ett material som återskapar skifferets eleganta och estetiska effekt. Det här smakfulla skifferköket blir extra vackert tack vare belysningen som ger en mjuk och varm atmosfär. Alla detaljer lyses upp under väggskåpen och sprids på arbetsytorna. För att göra köket ännu ljusare och kontrastera med stenen har man kombinerat den med varma träinslag som passar perfekt in med matsalen.

Förbättring av natursten

Fördelarna med sten, men utan nackdelarna. Vi lovar detta med Xtra-arbetsbänken. Kökets 3D-ytstruktur efterliknar troget ett naturligt skifferkök. Samtidigt har detta material ett exceptionellt stötmotstånd och klarar av alla utmaningar i köket.ar i köket.

Ett diskret lagringsutrymme

De invändiga skjutlådorna göms bakom en dörr och ger gott om ergonomiskt förvaringsutrymme. De inre glasdelarna ger insyn, lätthet och ljus till helheten. Det är också möjligt att välja skjutlådor med metallbeläggning för extra designeffekt. 

Värdet av integrering

Den inbyggda underlimmade diskhon bidrar till att ge detta skifferkök ett harmoniskt och stilrent utseende. Den integreras sömlöst i bänkskivan och försvinner i inredningen, vilket också underlättar rengöringen. Den sticker inte ut, den smälter in.

Våra köksluckor

Noblessa erbjuder över 70 olika köksluckor med eller utan handtag, matta eller högblanka, i klassiska färger eller strukturer med olika effekter. Detta breda utbud gör att vi kan erbjuda alla stilar utefter alla dina önskemål så att du hittar vad du söker efter och att vi tillsammans kan utföra ditt köksprojekt.

Enkel och lätt öppning

Trots känslan av massiv sten gör Servo-Drive-systemet det enkelt att öppna skåpen, även utan handtag. Öppningshjälpen Servo-Drive är placerad i väggdelarna och gör användningen lätt och bekväm.

Personliga vitvaror

Vitvaror är en integrerad del av ditt kök. Samtidigt som de både är praktiska och funktionella förstärker de också utformningen av ditt kök. Kom hit och få råd och lösningar från våra noblessa-experter som följer med dig från A till Z.

Det väsentliga sitter i detaljerna

Ett kök är framförallt sitt eget kök. Och vi vill att det ska vara personligt, unikt och i var och ens smak. Många olika tillbehör kan hjälpa dig att slutföra ditt projekt och väcka det till liv.

Je commence mon projet

Vous avez des envies, des exigences, des contraintes d'espace? Pour choisir et créer votre cuisine, vous pouvez faire confiance à nos Conseillers. C'est leur métier et leur passion. Ils seront donc là pour vous accompagner dans toutes les étapes de votre projet.

Trouvez le magasin le plus proche

Localisez le magasin IXINA le plus proche : découvrez son adresse, son numéro de téléphone et consultez ses horaires d'ouverture.

A très vite dans votre magasin IXINA !

Nous concevons votre plan en 3D

Pour obtenir un aperçu réaliste de votre projet, modélisons ensemble votre nouvelle cuisine avec notre dispositif 3D.  Essayez différentes combinaisons, déplacez les éléments, testez différents styles, décorez votre pièce pour créer la cuisine IXINA de vos rêves.

Avez-vous trouvé votre bonheur ?

Nos cuisines vous inspirent ? L’univers noblessa vous touche ? N’attendez plus ! Prenez contact avec votre conseiller le plus proche afin de créer ensemble la cuisine de vos rêves.