Tillverkning

Noblessa personifierar tysk ingenjörskonst och strikt fokus på expertis. Vår tillverkning är utan motstycke och uppfyller branschens allra strängaste krav. Från fronter till lådor, via handtag, gångjärn, finish och slitytor - allt är noggrant utfört, byggt av kvalitetsmaterial av experter med hög kunskap.

Effektiv tillverkning med höga krav

Bakom Noblessa-kök döljer sig ett företag med expertis och yrkesmän med erfarenhet. Våra kök, tillverkade enligt en högautomatiserad process, i två tillverkningsenheter i Tyskland, uppfyller de högsta tyska kvalitetsstandarderna på marknaden. Med en tillverkningskapacitedt på 3 200 kök per dag visar Noblessa sin styrka.

Tillverkning av fronter

Våra fronter tillverkas med högsta precision och kontrolleras därefter minutiöst för hand innan de bearbetas och poleras hantverksmässigt. Förpackningarna skannas med den senaste streckkodstekniken för exakt identifiering av varje kunds specifika kök. Det finns inget utrymme för misstag.

Möbler som granskas i detalj

Varje del av stommen kontrolleras med hjälp av det innovativa systemet « Color Brain », en mycket känsligt system med kameraövervakning via laser. En mer tillförlitlig teknik än det mänskliga ögat, eftersom den avslöjar allra minsta fel och därigenom hjälper oss att garantera bästa möjliga kvalitet.

Tillverkning av lådor

Vårt lådsystem Profi+ tillverkas med en innovativ, helt automatiserad och mycket exakt process. Samtidigt tillverkas lådans stomme och fronten borras för en effektiv montering. Varje steg kvalitetskontrolleras med laser för att eliminera alla fel.

Tillverkning av handtag

Fräsning av profiler och spår utförs av robotar. Medan tätningen utförs för hand. I detta steg garanterar blandningen av automatisering och manuell hantering den bästa kvaliteten på våra handtag.

Väl genomtänkta förvaringsytor

Vår automatiserade lagerhållning är perfekt integrerad i våra logistikprocesser och har en imponerande kapacitet på upp till hela 80 000 lagringsplatser fördelade på våra två enheter. Lagren har utformats ur ett hållbart perspektiv och är energieffektiva. Detta gör att delar som används ofta, förvaras framtill för att spara energi och den datorstödda serviceutrustningens bromsenergi används för att generera ström.