Ugnar

Design, tillagningssätt, funktioner och tillval som underlättar vardagen i köket, det finns ett brett utbud av ugnar. Den idealiska modellen är den som fyller era behov och passar era matvanor.

Våra lösningar integreras sömlöst i ditt kök

Eftersom ugnen är kökets centrum, bör ugnen ha en central plats samtidigt som den skall vara diskret. Bland vårt urval av alla modeller från de bästa märkena är det lätt att hitta det som passar bäst i din köksmiljö. Traditionell stil eller design, bredd från 45 till 90 cm, med svängbar lucka, låda, sidohängd eller inskjutbar...Vi kan även erbjuda måttanpassade enheter.

Modeller för alla smaker

Dagens ugnar, som blir mer och mer sofistikerade, är utrustade med ett stort antal funktioner som kan anpassas efter dina matvanor. Vi hjälper dig hitta den ugn som passar bäst för din smak och din personlighet.

 

 

 

 

Multifunktionsmodeller med varmluft, där luften cirkulerar åt alla håll med hjälp av en ventilationsfläkt, ger snabbare och mer homogen tillagning. De är perfekta för att laga flera rätter samtidigt i.

Alla tillval som underlättar vardagen

Vill du ha en ugn som blir ren utan ansträngning? Med en enkel knapptryckning, rengör den självrengörande ugnen sig själv genom pyrolys tack vare en temperatur på omkring 500 ° C. Fett och smuts förbränns och ett drag med en svamp kan räcka för att få insidan att blänka.

 

 

 

Vissa funktioner förbättrar avsevärt den dagliga komforten, som t.ex. den låga ljudnivån (viktigt för ugnar med fläkt), energiförbrukningen (minskad kostnad), möjligheten att enkelt ta loss luckan (underlättar underhållet) eller den kalla luckan (av största vikt där det finns barn).