Vår unika karaktär

Det som är karakteristiskt för Noblessa är deras breda sortiment och elegans som präglar deras kök. Ett noggrant arbete ligger bakom varje detalj i våra kök för att skapa denna eleganta design.

Ett komplett kvalitetssortiment

I ett brett spektrum av färger, med ytor från matt till högblankt och i eleganta material med lack och glas, anpassas våra fronter efter allas förväntningar och konkurrerar i både elegans och kvalitet.

Storslagen enkelhet

Bland de sortiment som erbjuds, är fronterna utan handtag de som fokuserar på det väsentliga för att ge våra kök ett raffinerat utseende. Fronterna är mjuka och lätta. En lugnande minimalism och ren estetik som påverkar linjerna. De integrerade handtagen blir därmed en stilkomponent.

Noblessas anpassningar

Noblessas kök har det lilla extra. Skjutdörrarna är som standard utrustade med sidor av glas och glidbeständiga mattor över hela ytan. Det är även möjligt att pryda lådorna med designalternativ som sidopaneler av glas eller metall. Det handlar om Noblessas exklusiviteter, interiöra skapelser, som består av märkets DNA: spetskompetens, precision och nymodigheter.

Innovativa gångjärn

Kvaliteten återfinns in i minsta detalj Vårt innovativa gångjärnssystem gör att varje dörr kan stängas separat och mjukt. Mjukstängningen möjliggörs med Silent System-dämparen, som har integrerats helt i gångjärnet så att den inte ens syns.