Hitta butik

Alltid Bästa Service


.

Här finner du din närmaste noblessa-butik. Hitta adress, telefonnummer och öppettider. I detta krissammanhang är vår främsta oro er hälsa, våra anställdas och deras familjers hälsa. Vi har infört rutiner för att säkerställa att kapaciteten bibehålls i våra fabriker och att våra leveranser och tjänster ska fungera 100%-igt under nuvarande samhällssituation. Vi gör allt i vår makt för att minimera förseningar och hålla butiker öppna - med hälsan i fokus kan däremot vissa störningar i vårt vardagliga arbete inte helt och hållet uteslutas. Ta hand om varandra, lev enligt folkhälsomyndighetens råd, stanna hemma om du känner dig sjuk och glöm inte att tvätta händerna.

Hitta
närmaste
butik

HITTA BUTIK
Boka rådgivning
Hitta butik

Hitta
närmaste
butik

Här finner du din närmaste noblessa-butik. Hitta adress, telefonnummer och öppettider. I detta krissammanhang är vår främsta oro er hälsa, våra anställdas och deras familjers hälsa. Vi har infört rutiner för att säkerställa att kapaciteten bibehålls i våra fabriker och att våra leveranser och tjänster ska fungera 100%-igt under nuvarande samhällssituation. Vi gör allt i vår makt för att minimera förseningar och hålla butiker öppna – med hälsan i fokus kan däremot vissa störningar i vårt vardagliga arbete inte helt och hållet uteslutas. Ta hand om varandra, lev enligt folkhälsomyndighetens råd, stanna hemma om du känner dig sjuk och glöm inte att tvätta händerna.

Välj din butik

Noblessa Stockholm

Ranhammarsvägen 28
168 67 Bromma
+46 (0)10 456 76 90

bromma@noblessa.se

Noblessa Kök Norrköping

Co Granit & Marmor Showroom
Kabelvägen 17
602 10 Norrköping
+46 (0)11 333 01 14

info@granitochmarmor.se

Kontakt

Funderar du på ett nytt kök men vet inte var du ska börja. Vi hjälper dig hela vägen från planering, materialval, 3D bilder och leder projektet till köket är klart. Vårt varumärke NOBLESSA produceras i Tyskland av Europas största köksproducent. Vårt sortiment är stort så vi kan alltid hitta något som passar just dig. Vi vill alltid planera tillsammans med dig för att skapa det kök som passar din stil och dina prioriteringar. Låter det intressant? Boka gärna ett möte med oss så får vi visa vad som är möjligt hos dig!

Service

Om ni har en garantiåtgärd, reklamation på ett kök som är inom garantitid (5 år) så gå gärna vidare via länken nedan. Där hittar ni vår Reservdelsportal med serviceanmälan och reservdelswebbshop. Om köket är äldre än 5 år finns även råd så att hjälpen blir så smidig som möjligt.

Boka tid i din närmaste butik
    (Fält markerade med * är obligatoriska.)

    gdpr-image
    För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.
    Läs mer