TILLBEHÖR

Lösningar För Hemmet


TILLBEHÖR

Vare sig det gäller spis, rengöring, förvaring eller personlig prägel, har våra experter valt ut det bästa i köket för att förenkla din vardag, men även för att få ditt kök att sticka ut. Vad kan vara bättre än den bästa tekniken i dina enheter för att hjälpa dig när du lagar mat? För att inte tala om en design som är utformad efter dina behov.

VASKAR

Vasken är inte bara praktisk utan kan även ge ett lyft till kökets utseende. Att välja en karakteristisk svart vask ger ett exklusivt intryck. En stilren variant i rostfri plåt ger mer ett klassiskt genomslag i köket. Det går även att kombinera vasken med en blandare i liknande material för en genomgående helhet eller går det att sticka ut lite mer och välja ett material som ger nyans åt köket och sätter pricken över i.

 

 

 

 

 

 

SKÅPSINREDNINGAR

Det klassiska uttrycket “det är insidan som räknas” är kliché, men stämmer dock så väl. För det är just där, på insidan av köksluckorna eller badrumsskåpen, som det viktigaste i rummet tar vid. Funktionaliteten.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Noblessas inredningar skräddarsys och anpassas till det individuella behovet. Utdragbara hyllor gör att förvaringen blir lätthanterlig. Avgränsningar och små fack ger en bättre överblick i lådor. I sortimentet finns även vägglister och specialinredningar som ger en spännande och unik design.